Disclaimer

Doelstelling van PAALB: Onze vereniging zet zich in voor het behartigen van de belangen van kinderen uit Itawaka en hun aanverwanten. Wij streven naar het bevorderen van welzijn, educatie en ontwikkeling van deze kinderen en bieden ondersteuning waar nodig.

Algemene voorwaarden en aansprakelijkheid: De informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan PAALB geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is volledig voor eigen risico van de gebruiker.

PAALB is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de informatie op deze website. Wij raden gebruikers aan om, indien nodig, professioneel advies in te winnen.

Externe links: Onze website kan links bevatten naar externe websites. Vereniging Itawaka is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze externe websites. Het plaatsen van een link naar een externe website impliceert niet dat wij de inhoud van die website onderschrijven.

Intellectueel eigendom: Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de inhoud van deze website liggen bij PAALB, tenzij anders vermeld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om informatie van deze website te kopiëren, te verspreiden of op andere wijze te gebruiken.

Wijzigingen: PAALB behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en deze disclaimer te allen tijde zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Wij adviseren gebruikers om regelmatig deze disclaimer te raadplegen voor eventuele wijzigingen.

Contact: Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer of onze vereniging, kunt u een mail sturen naar info@paalb.com.

Deze disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op 22 juli 2024.

Met vriendelijke groet,

Bestuur PAALB